Належним чином організоване виробництво кави «Характерна» - запорука стрімкого зростання попиту на наш продукт!

Високоякісна кава в довершеній упаковці маловідомого напочатках бренду, але з належним чином організованим виробництвом продукції власної марки, хоч і не відразу, проте стовідсотково приречена на успіх. Адже гідне та належне ставлення до продукту, що виготовляється для споживачів та задля їх задоволення і насолоди бездоганним смаком справжньої кави, щонайменше для початку придбають для спроби, а вже потім, виявивши досконалість придбання, почнуть купувати постійно.

Саме така доля спіткала каву «Характерна». Популярність данного бренду на диво стрімко зросла і неухильно продовжує зростати.

1. Розробка гідного іміджу продукції, стриманий, лаконічний, стійкий і Функціональний дизайн упаковки «Характерна» заслуговують на окреме визнання.

2. Робота лише з високоякісною імпортною сировиною запорука заздалегідь продуманого та грамотного ведення справи. Жодних низькоякісних порошкових та сублімованих аналогів. Для виробництва різних найменувань кави «Характерна» використовуються лише найкращі зелені кавові зерна зі всіх світових регіонів вирощування кави: Центральної та Південної Америки, Африки та Азії.

3. Ретельна технологічно грамотна обробка зелених зерен кави в поєднанні із вимогливим відбором забезпечують використання у виробництві кави «Характерна» лише високоякісної кавової сировини.

4. Просторе та належним чином облаштоване приміщення для зберігання сирої кави і підготовки кавових плодів до переробки забезпечує ретельне просушування та кількаденне зберігання зерен кави на виробництві.

5. Закуплене сучасне дробильне обладнання, іноваційне устаткування з виробництва молотої кави та просіювання і відбору по фракціям молотої обсмаженої кави відповідають найновітнішим технологічним стандартам сучасного європейського кавового виробництва.

6. Виготовлення кави «Характерна» повністю автоматизоване, зелені кавові зерна обсмажують щодня, після чого змішують різні сорти кави у відповідності з обраною рецептурою, для створення гармонійної кавової композиції. Одним із найважливіших етапів у виробництві кави є обсмаження. Адже зелені кавові зерна не мають ні смаку, ні аромату, увесь смаковий профіль створюється під час обсмаження і по заздалегідь визначеним технологіям, оптимальною тривалістю та з дотриманням необхідних температурних режимів.

7. Ще одним важливим етапом у виготовленні кави є подрібнення або помол. Цьому технологічному процесу на нашому виробництві теж приділено гідну увагу. В залежності від сорту кавових зерен ступінь помолу може різнитись, тому спеціальне устаткування по заздалегідь заданим оператором параметрам подрібнює обсмажену каву перед пакуванням.

8. Приміщення для фасування, упаковування та складування готової продукції облаштоване сучасними дозатором та пакувальним автоматом. Пакування у практичні та вакуумні пачки це технологія, що дозволяє надійно зберігати смак та аромат і повністю виключити будь-який контакт з киснем.

Виробництво натуральної кави «Характерна» гідне належної оцінки навіть за найсуворішими технологічними критеріями, щоправда коли настільки пильно починаєш віддаватись якійсь справі, вона вже стає не стільки бізнесом, скільки справою життя.

Тому ми каву «Характерна» позиціонуємо, як напій з душею!